Lees alles over dit mooie project

TMC Scalemodels

We creëerden een snelle, overzichtelijke one-page website in WordPress voor TMC Scalemodels.
Klant
TMC Scalemodels
Datum
April 2024
Categorie
Complete website
home linesmobile home lines

Uitdaging

TMC Scalemodels, een toonaangevende leverancier van schaalmodellen, had een verouderde website die niet meer voldeed aan de moderne eisen van gebruikerservaring en esthetiek. De website was traag, moeilijk te navigeren en miste een visueel aantrekkelijke presentatie. Bovendien was het voor het team van TMC Scalemodels lastig om zelf content aan te passen of bij te werken. De belangrijkste uitdaging was om een gebruiksvriendelijke, snelle en moderne website te creëren die alle essentiële informatie op een overzichtelijke manier op één pagina presenteert.

No items found.

Onze aanpak

Onze aanpak bestond uit een aantal zorgvuldig geplande stappen om ervoor te zorgen dat de nieuwe website perfect aansluit bij de wensen en behoeften van TMC Scalemodels:

 1. Ontwerpfase
  • We begonnen met het ontwerpen van een frisse en moderne layout. Hierbij hielden we rekening met de laatste designtrends en de specifieke branding van TMC Scalemodels.
  • In deze fase werkten we nauw samen met de klant. We presenteerden het initiële ontwerp en ontvingen feedback, die we vervolgens verwerkten in verbeterde versies. Deze iteratieve aanpak zorgde ervoor dat het ontwerp perfect aansloot bij de verwachtingen van de klant.
 2. Ontwikkelingsfase
  • Na goedkeuring van het ontwerp begonnen we met de ontwikkeling van de website in WordPress. Deze keuze werd gemaakt omdat WordPress gebruiksvriendelijk is en TMC Scalemodels hiermee eenvoudig zelf content kan aanpassen.
  • We implementeerden een one-page design dat snel laadt en alle benodigde informatie overzichtelijk op één pagina weergeeft. Dit ontwerp zorgt voor een naadloze gebruikerservaring, waarbij bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken.
 3. Optimalisatie
  • Snelheid was een cruciale factor voor de nieuwe website. We optimaliseerden de website door gebruik te maken van caching, geoptimaliseerde afbeeldingen en minimale scripts om snelle laadtijden te garanderen.
  • We zorgden ervoor dat de website volledig responsief is, zodat deze op alle apparaten en schermformaten goed werkt.
No items found.

Het resultaat

De vernieuwing van de website voor TMC Scalemodels resulteerde in een moderne, snelle en gebruiksvriendelijke website die perfect aansluit bij de behoeften van het bedrijf en haar klanten:

 • Fris en modern ontwerp: het nieuwe ontwerp geeft TMC Scalemodels een professionele en aantrekkelijke online aanwezigheid. De visuele elementen en branding zijn in lijn met de identiteit van het bedrijf.
 • Gebruiksvriendelijkheid: dankzij de WordPress-implementatie kan het team van TMC Scalemodels nu eenvoudig zelf de inhoud van de website beheren en bijwerken, zonder technische kennis.
 • Snelheid en performance: de website laadt snel en biedt een soepele gebruikerservaring, wat essentieel is voor het behouden van bezoekers en het verbeteren van de SEO-prestaties.
 • Overzichtelijkheid: het one-page design zorgt ervoor dat alle belangrijke informatie direct toegankelijk is, wat de navigatie vergemakkelijkt en de gebruikerstevredenheid verhoogt.
No items found.
Nog niet uitgekeken?

Neem een kijkje tussen de rest van onze pronkstukken

Wij maken al onze projecten met liefde, passie en volledige toewijding. Nog niet alle projecten staan op onze website, maar wel al een hoop!

Knapen Fanshop

We migreerden de Knapen Fanshop van Magento naar Shopify met custom features.

Linktree Alternatief

We ontwikkelden een snelle, aanpasbare persoonlijke website voor Enzo Knol als alternatief voor Linktree.

HCME Webshop

We bouwden een geavanceerde webshop voor Hitachi Construction Merchandise met veel custom features.