Lees alles over dit mooie project

Linktree Alternatief

We ontwikkelden een snelle, aanpasbare persoonlijke website voor Enzo Knol als alternatief voor Linktree.
Klant
Enzo Knol
Datum
December 2023
Categorie
Eigen platform
home linesmobile home lines

De uitdaging

Enzo Knol, een populaire Nederlandse YouTuber, zocht naar een alternatief voor Linktree om al zijn belangrijke links snel en duidelijk te presenteren. Het doel was om een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke persoonlijke website te creëren die eenvoudig door zijn team kon worden beheerd en aangepast. Daarnaast moest het systeem multi-tenant zijn, zodat meerdere gebruikers hun eigen URL konden hebben en beheren.

No items found.

Onze aanpak

Onze aanpak bestond uit verschillende strategische stappen om ervoor te zorgen dat de persoonlijke website van Enzo Knol aan al zijn behoeften voldeed:

 1. Technologiekeuze
  • We kozen voor een combinatie van Laravel (back-end met Filament) en Tailwind CSS om een snelle en responsieve website te ontwikkelen. Paravel bood de benodigde flexibiliteit, terwijl Tailwind CSS zorgde voor een moderne en aantrekkelijke vormgeving.
 2. Ontwerp en ontwikkeling
  • Het ontwerp was gericht op eenvoud en functionaliteit. We creëerden een schone en overzichtelijke interface waar bezoekers snel en gemakkelijk alle relevante links konden vinden.
  • Het backend-systeem werd ontwikkeld om eenvoudig beheer en snelle aanpassingen mogelijk te maken. Enzo’s team kon gemakkelijk links toevoegen, verwijderen of wijzigen zonder technische kennis.
 3. Multi-tenant functionaliteit
  • We implementeerden een multi-tenant architectuur, waardoor meerdere gebruikers hun eigen gepersonaliseerde URL konden hebben en beheren. Dit was essentieel voor het uitbreiden van de functionaliteit naar andere teamleden of partners.
 4. Optimalisatie en testen
  • De website werd geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties, zodat links onmiddellijk laden en de gebruikerservaring soepel is.
  • Uitgebreid testen werd uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alle functies naar behoren werkten en dat de website betrouwbaar was.
No items found.

Het resultaat

De persoonlijke website van Enzo Knol is nu een snel en efficiënt alternatief voor Linktree. Het resultaat omvat:

 • Snelle en Duidelijke Links: Bezoekers kunnen snel alle relevante links vinden en openen, wat zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring.
 • Eenvoudig Beheer: Enzo’s team kan gemakkelijk links beheren en aanpassen via een gebruiksvriendelijk backend-systeem.
 • Multi-Tenant Functionaliteit: Meerdere gebruikers kunnen hun eigen gepersonaliseerde URL hebben en beheren, wat de flexibiliteit en bruikbaarheid van het systeem vergroot.
 • Moderne Vormgeving: De combinatie van Laravel en Tailwind CSS heeft gezorgd voor een moderne, aantrekkelijke en functionele website.
No items found.
Nog niet uitgekeken?

Neem een kijkje tussen de rest van onze pronkstukken

Wij maken al onze projecten met liefde, passie en volledige toewijding. Nog niet alle projecten staan op onze website, maar wel al een hoop!

Knapen Fanshop

We migreerden de Knapen Fanshop van Magento naar Shopify met custom features.

Linktree Alternatief

We ontwikkelden een snelle, aanpasbare persoonlijke website voor Enzo Knol als alternatief voor Linktree.

HCME Webshop

We bouwden een geavanceerde webshop voor Hitachi Construction Merchandise met veel custom features.