Shopify migraties

shopify partners

Wij voeren voor jou naadloze migraties uit van bestaande webshops naar Shopify, met een focus op efficiëntie en nauwkeurigheid. Of je nu migreert vanaf een ander CMS-platform of een op maat gemaakte oplossing hebt, wij zorgen voor een vlekkeloze overgang naar Shopify. Shopify staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en betrouwbaarheid, waardoor het de ideale keuze is voor e-commerce ondernemers.

  1. Efficiënte overgang
  2. Minimale downtime
  1. Behoud van data
  2. Volledige ondersteuning
Wat houdt deze dienst in?

Onze dienst “Shopify migraties” omvat het volledige proces van het overzetten van een bestaande webshop naar het Shopify-platform. Dit omvat een grondige analyse van de huidige webshop, het exporteren van alle belangrijke gegevens, het instellen van de nieuwe Shopify webshop en het naadloos importeren van gegevens zoals producten, klanten en bestellingen. We zorgen ervoor dat alle bestaande functionaliteiten behouden blijven of verbeterd worden en dat de nieuwe webshop volledig functioneel is bij lancering.

WooCommerce naar Shopify
Kies voor een vlekkeloze migratie van WooCommerce naar Shopify, zonder verlies van data.
Magento naar Shopify
Kies voor experts die jouw Magento omgeving omzetten naar Shopify.
Wix naar Shopify
Onze interne tools helpen je bij het omzetten van je Wix webshop naar Shopify.
Prestashop naar Shopify
Kies voor een platform dat nog altijd wordt bijgewerkt en migreer je Prestashop naar een Shopify-omgeving.
De voordelen

Met onze Shopify migraties-dienst profiteer je van een zorgeloze en efficiënte overgang naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk e-commerce platform. Door te migreren naar Shopify kun je genieten van verbeterde prestaties, schaalbaarheid en een breed scala aan geïntegreerde functies. Daarnaast zorgt onze aanpak voor minimale downtime, waardoor je verkoopproces ononderbroken doorgaat. Ons team van experts begeleidt je door elke stap van het proces, zodat je webshop snel en efficiënt live gaat op Shopify.

Wat is een Shopify migratie?

Een Shopify migratie houdt in dat je je bestaande webshop, inclusief alle producten, klanten, bestellingen en andere gegevens, overzet naar het Shopify platform voor betere prestaties en functionaliteit.

Hoe werkt het proces?

We beginnen met een grondige analyse van je huidige webshop, exporteren alle belangrijke gegevens, zetten een nieuwe Shopify webshop op en importeren de gegevens naadloos. Het proces wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd om minimale downtime te garanderen.

Waarom kiezen voor migratie naar Shopify?

Shopify biedt een gebruiksvriendelijk platform met robuuste functies, betrouwbaarheid en schaalbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor e-commerce ondernemers die hun webshop willen verbeteren en laten groeien.

Wat zijn de voordelen van migratie?

De voordelen van migratie naar Shopify omvatten verbeterde prestaties, schaalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en toegang tot een breed scala aan geïntegreerde e-commerce functies. Dit helpt je om je webshop efficiënter te beheren en te laten groeien.

Ondersteuning en onderhoud

Ons team biedt doorlopende ondersteuning en onderhoud na de migratie, zodat je webshop altijd up-to-date is en optimaal presteert. We staan klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen, zodat je je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Serge Huijsen

Serge staat graag voor je klaar!

Met al meer dan 5 jaar ervaring in het vak, weet Serge overal een antwoord op. Laat je telefoonnummer of e-mail achter en we spreken elkaar snel!

Je bericht is meegestuurd met de postduif! We doen ons best je binnen 24 uur van een antwoord te voorzien (no worries, we zullen je gewoon e-mailen!)
Woops, er ging iets niet helemaal goed. Probeer het nogmaals of stuur handmatig (sorry!) een e-mailtje.
home linesmobile home lines