Ontmoet SHWEB

Van droom naar realiteit: ons unieke verhaal

Ontdek hoe we van een bescheiden freelancing start zijn uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende digitale agencies in Nederland.
team
home linesmobile home lines

150+

Projecten afgerond
Meer dan 150 succesvolle projecten opgeleverd, die stuk voor stuk de verwachtingen hebben overtroffen.

56%

Jaarlijkse klantgroei
Gemiddelde groei in klantenbestand per jaar, een bewijs van ons toewijding en kwaliteit

300%

Omzetstijging
Drievoudige omzetstijging voor onze klanten binnen het eerste jaar van samenwerking.
Onze kernwaarden

De principes die ons elke dag drijven en vormen

Bij SHWEB zijn we niet alleen toegewijd aan het leveren van superieure digitale oplossingen, maar ook aan het handhaven van onze kernwaarden die ons leiden en definiëren. Hier zijn de fundamenten van onze bedrijfscultuur:
Die-hard nerds
Echte tech-enthousiastelingen in hart en nieren. Ons team leeft voor code, innovatie en creatie. Elk project is een passieproject.
Begonnen vanaf niks
Gestart zonder bestaande klantenbasis, hebben we de uitdaging aangegaan om vanuit het niets een erkende agency op te zetten.
serge 1
foto kantoor 1
Onze vooruitzichten

Elke dag op weg naar een sexyer internet

Van een bescheiden begin als solo freelancers zijn we uitgegroeid tot een onmisbaar bureau. Met talloze succesvolle projecten achter ons streven we ernaar om elke dag het internet een stukje sexyer te maken, met oog voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid.
Duurzaamheid in actie
Wij geloven in het belang van duurzaam en verantwoord ondernemen. Daarom streven we ernaar om onze processen continu te verbeteren en milieuvriendelijke oplossingen te integreren in al onze projecten.
Samen bouwen aan een betere toekomst
Ons doel is niet alleen om succesvol te zijn, maar ook om anderen te helpen groeien. We geloven in samenwerking en streven ernaar om een positieve impact te hebben op onze klanten, partners en de samenleving als geheel.
Wereldwijd vertrouwd door de beste merken
Meet the Team

Ons kleine maar krachtige team

Bij SHWEB geloven we in kwaliteit boven kwantiteit. Ons team mag dan klein zijn, maar we zijn extreem toegewijd, gepassioneerd en deskundig. Samen vormen we een hechte gemeenschap van creatieve geesten en technische vaardigheden, klaar om jouw digitale dromen waar te maken.
Serge Huijsen

Serge

Founder & CEO

Yasemin Huisman

Yasemin

Creative Copywriter

Aaron Duran

Aaron

Creative Designer

Ruchendel

Creative Developer

Laten we snel aan de slag gaan!

Stap in de wereld van grenzeloze mogelijkheden. Onze experts staan klaar om jouw digitale dromen werkelijkheid te maken. Ben jij er klaar voor?
grapphic pattern cta