Lees alles over dit mooie project

Rise and Thrive

We ontwikkelden de Rise and Thrive app voor Myron Koops en Jade Anna, wat resulteerde in duizenden downloads.
Klant
Jade Anna & Myron Koops
Datum
June 2023
Categorie
Mobile app
home linesmobile home lines

De uitdaging

Myron Koops, oprichter van KP Active, en Jade Anna, twee invloedrijke sport- en lifestyle-influencers met een grote aanhang, wilden hun succesvolle journal book uitbreiden naar een digitale app. Het doel was om hun passie voor sport en een gezonde levensstijl te delen en hun uitgebreide fanbase te inspireren en motiveren om elke dag het beste uit zichzelf te halen. De uitdaging was om een gebruiksvriendelijke, motiverende en inspirerende app te creëren die hun merkwaarden weerspiegelde en een waardevolle toevoeging zou zijn voor hun volgers.

No items found.

Onze aanpak

Onze aanpak om de Rise and Thrive app te ontwikkelen bestond uit de volgende stappen:

 1. Conceptontwikkeling
  • We werkten nauw samen met Myron en Jade om hun visie voor de app te begrijpen en om te zetten in een concreet concept. Dit omvatte het definiëren van de belangrijkste functies zoals workout-plannen, voedingsadvies, motivatie- en inspiratietips en community-functies.
 2. Ontwerp en branding
  • We creëerden een visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp dat naadloos aansluit bij de bestaande branding van KP Active en Jade Anna. Het ontwerp was gericht op eenvoud en functionaliteit, zodat gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot alle functies van de app.
 3. Ontwikkeling
  • We ontwikkelden de app voor zowel iOS als Android, met een focus op prestaties en gebruiksvriendelijkheid. De app bevatte gepersonaliseerde workout-schema’s, voedingsadviezen, dagelijkse motivatieberichten en een community-sectie waar gebruikers elkaar kunnen ondersteunen en inspireren.
 4. Testen en lanceren
  • Voordat we de app lanceerden, voerden we uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat alles soepel werkte. We verzamelden feedback van een selecte groep gebruikers en brachten verbeteringen aan waar nodig.

No items found.

Het resultaat

De lancering van de Rise and Thrive app was een groot succes. De app werd enthousiast ontvangen door de volgers van Myron en Jade, en de downloadcijfers overtroffen de verwachtingen. Gebruikers waardeerden vooral de gepersonaliseerde aanpak en de combinatie van sport- en lifestyle-content.

 • Gebruikersgroei: de app kreeg duizenden downloads in de eerste weken na de lancering.
 • Positieve feedback: gebruikers gaven positieve feedback over de functionaliteit en het gebruiksgemak van de app.
 • Community Engagement: de community-functies stimuleerden interactie en steun onder gebruikers, wat de betrokkenheid verhoogde
No items found.
Nog niet uitgekeken?

Neem een kijkje tussen de rest van onze pronkstukken

Wij maken al onze projecten met liefde, passie en volledige toewijding. Nog niet alle projecten staan op onze website, maar wel al een hoop!

Knapen Fanshop

We migreerden de Knapen Fanshop van Magento naar Shopify met custom features.

Linktree Alternatief

We ontwikkelden een snelle, aanpasbare persoonlijke website voor Enzo Knol als alternatief voor Linktree.

HCME Webshop

We bouwden een geavanceerde webshop voor Hitachi Construction Merchandise met veel custom features.