Lees alles over dit mooie project

Knolpower

Met het fenomenale succes van Enzo Knol in de YouTube-wereld, was de lancering van zijn Knolpower webshop een ware sensatie.
Klant
Enzo Knol
Datum
May 2023
Categorie
Complete webshop
home linesmobile home lines

Over de klant

Enzo Knol heeft de harten van vele Nederlandstalige kijkers veroverd met zijn boeiende YouTube-video's en vlogs, en staat bekend als een van de meest invloedrijke Nederlandstalige YouTubers. In 2015 breidde hij zijn imperium uit met de lancering van zijn boek "Knolpower!" en zijn eigen kledinglijn, ook onder de naam Knolpower, die hij verkoopt via zijn officiële webshop.

No items found.

De klantvraag

Het team van Knolpower zat op hete kolen, en de verwachtingen van de fans waren torenhoog. Ze hadden behoefte aan een snelle, maar kwalitatief hoogwaardige lancering van hun webshop. De nadruk lag op een vernieuwend ontwerp, eenvoud in beheer en het vermogen om grote aantallen bezoekers en bestellingen moeiteloos te verwerken.

No items found.

De resultaten

In samenwerking met het creatieve team van Knolpower hebben we een prachtige webshop gerealiseerd die niet alleen voldoet aan, maar ook de verwachtingen overtreft. De technische integraties verlopen vlekkeloos, de webshop is in staat om grote drukte te hanteren zonder wachttijden, en de vreugde en tevredenheid onder de fans was overweldigend. Knolpower's webshop staat nu stevig op de kaart, als een verlengstuk van Enzo's inspirerende online aanwezigheid.

No items found.
Nog niet uitgekeken?

Neem een kijkje tussen de rest van onze pronkstukken

Wij maken al onze projecten met liefde, passie en volledige toewijding. Nog niet alle projecten staan op onze website, maar wel al een hoop!

Knapen Fanshop

We migreerden de Knapen Fanshop van Magento naar Shopify met custom features.

Linktree Alternatief

We ontwikkelden een snelle, aanpasbare persoonlijke website voor Enzo Knol als alternatief voor Linktree.

HCME Webshop

We bouwden een geavanceerde webshop voor Hitachi Construction Merchandise met veel custom features.