Cloud
June 2, 2024

Waarom wij in-house hosten

In-house hosting biedt ons volledige controle, verbeterde beveiliging en prestatieoptimalisatie, zonder afhankelijkheid van grote cloud providers.
Aaron Duran
Cloud specialist
Kopieer link
home linesmobile home lines

In een wereld waarin grote cloud providers zoals AWS, Google Cloud en Microsoft Azure de norm lijken te zijn, kiezen wij er bewust voor om alles in-house te hosten op de beste apparatuur. In deze blogpost leggen we uit waarom we deze keuze maken en welke voordelen dit met zich meebrengt.

Redenen voor in-house hosting

 1. Volledige controle
  Door alles in-house te hosten, behouden we volledige controle over onze infrastructuur. Dit betekent dat we snel kunnen reageren op problemen en aanpassingen kunnen maken zonder afhankelijk te zijn van derden.
 2. Beveiliging
  Beveiliging is een topprioriteit voor ons. Door onze eigen hardware en netwerken te beheren, kunnen we strengere beveiligingsmaatregelen implementeren en potentiële bedreigingen sneller aanpakken.
 3. Prestatieoptimalisatie
  Door te investeren in de beste apparatuur, kunnen we de prestaties van onze diensten optimaliseren. Dit resulteert in snellere laadtijden, hogere uptime en een betere gebruikerservaring voor onze klanten.
 4. Kostenbeheer
  Hoewel grote cloud providers schaalvoordelen bieden, kunnen de kosten snel oplopen, vooral bij intensief gebruik. Door in-house te hosten, hebben we meer controle over de kosten en kunnen we onze middelen efficiënter beheren.
 5. Onafhankelijkheid
  In-house hosting geeft ons de vrijheid om te kiezen welke technologieën en software we gebruiken. We zijn niet gebonden aan de beperkingen of veranderingen in de diensten van een cloud provider.

Voorbeelden van onze eigen in-house hosting

 1. Eigen datacenteromgeving
  We beheren ons eigen datacenteromgeving in SmartDC Rotterdammet de nieuwste hardware en beveiligingstechnologieën. Dit stelt ons in staat om de hoogste niveaus van prestaties en betrouwbaarheid te bieden.
 2. Aanpasbare omgevingen
  Onze in-house infrastructuur stelt ons in staat om volledig aanpasbare omgevingen te creëren die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Hoewel grote cloud providers veel voordelen bieden, kiezen wij voor in-house hosting vanwege de controle, beveiliging, prestatieoptimalisatie, kostenbeheer en onafhankelijkheid die het biedt. Door te investeren in de beste apparatuur en technologieën, kunnen we onze klanten de hoogste kwaliteit diensten leveren.

Deel deze post
Kopieer link
Aaron Duran
Cloud specialist
Blog

De laatste inzichten

Ontdek de laatste inzichten, updates en trends in de markt.
Samenwerking
13 July 2023

Samenwerking met Leadinfo!

Verbeter je leadgeneratie en conversie optimalisatie met onze nieuwe samenwerking met Leadinfo.
Read more
Cloud
13 July 2023

Waarom wij in-house hosten

In-house hosting biedt ons volledige controle, verbeterde beveiliging en prestatieoptimalisatie, zonder afhankelijkheid van grote cloud providers.
Read more
Vergelijkingen
13 July 2023

Google Workspace vs Microsoft 365 for Business

Vergelijking tussen Google Workspace en Microsoft 365 om bedrijven te helpen de beste productiviteitstool voor hun behoeften te kiezen.
Read more