Samenwerking
June 3, 2024

Samenwerking met Leadinfo!

Verbeter je leadgeneratie en conversie optimalisatie met onze nieuwe samenwerking met Leadinfo.
Serge Huijsen
Founder & CEO
Kopieer link
home linesmobile home lines

Bij SHWEB zijn we altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en onze klanten beter van dienst te zijn. Daarom zijn we trots om onze nieuwe samenwerking met Leadinfo aan te kondigen. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze diensten voor leadgeneratie en conversie optimalisatie naar een hoger niveau te tillen.

Wat is Leadinfo?
Leadinfo is een innovatieve tool die bedrijven helpt om de bezoekers van hun website beter te begrijpen. Terwijl Google Analytics waardevolle gegevens levert over het gedrag van bezoekers, biedt Leadinfo diepgaand inzicht in de bedrijven die je website bezoeken. Door IP-tracking en real-time data-analyse kan Leadinfo de bedrijven achter de bezoekers identificeren. Dit biedt enorme voordelen voor B2B-marketing en leadgeneratie.

Hoe Verbetert Leadinfo Onze Diensten?

1. Gerichte Leadgeneratie:

Met Leadinfo kunnen we nu precies zien welke bedrijven interesse tonen in jouw producten of diensten. Dit stelt ons in staat om gerichte leadgeneratiestrategieën te ontwikkelen die direct inspelen op de behoeften en interesses van deze bedrijven. Hierdoor wordt de kwaliteit van de leads verhoogd en wordt het eenvoudiger om potentiële klanten te converteren.

2. Verbeterde Conversie Optimalisatie:

Leadinfo helpt ons om de bezoekersstromen beter te analyseren en te begrijpen welke elementen van je website goed werken en welke verbeterd kunnen worden. Door deze inzichten kunnen we gerichte optimalisaties doorvoeren die de gebruikerservaring verbeteren en de conversieratio verhogen.

3. Slimmere Websites:

Door de integratie van Leadinfo kunnen we websites creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en slim. Deze websites kunnen potentiële klanten beter bedienen en zorgen voor een efficiëntere marketingstrategie.

Onze expertise en diensten
Bij SHWEB zijn we trots op onze expertise in leadgeneratie en conversie optimalisatie. Onze samenwerking met Leadinfo stelt ons in staat om nog betere resultaten te behalen voor onze klanten. Of je nu op zoek bent naar manieren om meer leads te genereren of je conversieratio te verhogen, wij hebben de tools en kennis om je te helpen slagen.

Ben je geïnteresseerd in hoe Leadinfo je kan helpen met leadgeneratie en conversie optimalisatie? Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij jouw online aanwezigheid kunnen verbeteren.

Deel deze post
Kopieer link
Serge Huijsen
Founder & CEO
Blog

De laatste inzichten

Ontdek de laatste inzichten, updates en trends in de markt.
Samenwerking
13 July 2023

Samenwerking met Leadinfo!

Verbeter je leadgeneratie en conversie optimalisatie met onze nieuwe samenwerking met Leadinfo.
Read more
Cloud
13 July 2023

Waarom wij in-house hosten

In-house hosting biedt ons volledige controle, verbeterde beveiliging en prestatieoptimalisatie, zonder afhankelijkheid van grote cloud providers.
Read more
Vergelijkingen
13 July 2023

Google Workspace vs Microsoft 365 for Business

Vergelijking tussen Google Workspace en Microsoft 365 om bedrijven te helpen de beste productiviteitstool voor hun behoeften te kiezen.
Read more