Jonge en enthousiaste developers
Wij vormen de Rotterdamse motor achter jouw onderneming. Als gedreven developers, creatieve denkers en ondernemers in hart en nieren, delen we een ongeëvenaarde passie voor websites en webshops.


Lees het verhaal over onze mooie onderneming en prachtige projecten hier.
Werken met SHWEB betekent:
Snel live
Altijd binnen twee weken live kunnen.
Veel ervaring
Meer dan 30+ shops en sites in ons portfolio.
Vaste prijs
Geen verborgen of verrassende kosten.
Performance
Een shop met indrukwekkende snelheid en conversie.
iframe kantoor afbeelding
Onze vijf interne waarden
Binnen ons team streven we er voortdurend naar om onszelf te inspireren. Deze toewijding wordt gevoed door vijf essentiële waarden die de basis vormen van onze bedrijfscultuur.
01
Hard werken
Elk project benaderen we met oprechte passie en enthousiasme. Hard werken is onze norm, en we zetten ons altijd volledig in.
02
Transparantie
We omarmen eerlijkheid als de hoeksteen van ons werk. Zowel naar onszelf, onze collega's als onze klanten toe. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel.
03
Innovatie
Ons verlangen naar voortdurende groei en verbetering is onverzadigbaar. We omarmen nieuwe technieken en blijven ons enthousiast ontwikkelen.
04
Blijven leren
We geloven in voortdurende groei en staan open voor verschillende leertrajecten, of het nu via formele opleidingen, cursussen of praktische projecten is.
05
Teamwork
We begrijpen dat samenwerking de sleutel is tot groots succes. Onze collegiale aanpak is een katalysator voor resultaten die de som der delen overstijgen.
Een super gedreven team van developers;
In het hart van Rotterdam, doordrenkt van de stadse energie en ondernemende geest, bevindt zich ons gepassioneerde team van experts. Wij zijn meer dan ontwikkelaars - we zijn verhalenvertellers van merken, bouwers van digitale ervaringen en navigators van jouw online succes.
Gedreven door onze Rotterdamse daadkracht, laten we geen woorden verloren gaan. Wij zijn de doeners, de makers van beloften en de vervullers van visies. Onze toewijding is eenvoudig: resultaten behalen die spreken voor zich.


Ons verhaal is geworteld in verbindingen die verder gaan dan zaken. Met een vriend-vriendin relatie en een vader-zoon connectie als ruggengraat, brengen we een unieke dynamiek in ons werk. Deze persoonlijke banden voeden onze betrokkenheid, drijven onze passie en vormen het kloppende hart van ons bedrijf.

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van krachtige Shopify-ervaringen. Onze expertise wordt gevoed door jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van e-commerce, waardoor we op maat gemaakte oplossingen kunnen leveren die naadloos passen bij jouw behoeften.

Ons streven naar maatwerkintegraties is niet alleen een kenmerk van ons werk, maar ook van wie we zijn. We geloven in krachtige, eenvoudige oplossingen die de grenzen van mogelijkheden verleggen.


Bij ons draait alles om daad bij woord voegen. Onze Rotterdamse mentaliteit vertaalt zich naar actie, snelheid en effectiviteit. Het gaat niet alleen om wat we kunnen doen, maar ook om wat we doen.

Welkom bij ons verhaal, waar passie, expertise en een Rotterdamse geest samenkomen om jouw digitale reis te begeleiden. We zijn er trots op om een deel van je succesverhaal te zijn.

Team work makes the dream work

Binnen ons team vind je enthousiaste developers die een passie hebben voor design, kunst, gamen en meer. Leer hier de twee leidende figuren van onze onderneming kennen.

Serge Huijsen
Developer en eindbaas
shuijsen team foto
Yasemin Huisman
Text Writer
yhuisman team foto
Klaar om te groeien?
We helpen graag.

We houden van een informeel praatje onder het genot van een kopje koffie.
Bezoek onze contactpagina om je afspraak te regelen.